Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
300+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Evolving Skies Pre Order u bij Monsterkorting

Evolving Skies Pre Order u bij Monsterkorting

Vanaf 27 augustus zijn alle producten van Evolving Skies verkijgbaar bij Monsterkorting, nu kunt u al wel een pre order plaatsen. Wees er snel bij want het gaat hard met de bestellingen.

Onlangs kondigde The Pokémon Company International de volgende uitbreiding aan voor de best verkochte Pokémon Trading Card Game, Sword & Shield – Evolving Skies– zal op 27 augustus 2021 over de hele wereld beschikbaar zijn.

Sword & Shield— Evolving Skies bevat Eevee en al zijn Evolutions in dezelfde uitbreiding, en elke Evolution of Eevee zal verschijnen als een Pokémon V en Pokémon VMAX. Sommige Eevee Evolutions zullen ook Battle Styles hebben, zoals Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX.

Daarnaast zullen Dragon-type Pokémon, waaronder Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX, hun eerste verschijning maken in de Sword &Shield Series van de Pokémon TCG. Pokémon van het dragon-type hebben sterke aanvallen, maar vereisen meerdere soorten energie, wat zal leiden tot nog meer boeiende en strategische gameplay.

Sword & Shield- Evolving Skies zal beschikbaar zijn in boosterpakketten, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box, met een met Umbreon, Flareon, Jolteon en Leafeon en de andere met Sylveon, Vaporeon, Glaceon en Espeon. De volledige uitbreiding omvat de volgende kaarten:

  • 18 Pokémon V en 33 full-art Pokémon V
  • 24 Trainer kaarten en vijf full-art Supporter kaarten
  • Een nieuwe Speciale Energiekaart

Trainers die geïnteresseerd zijn in het spelen met de uitbreiding voor de lancering, kunnen dit doen met de Sword &Shield-Evolving Skies Build & Battle Box, beschikbaar via hun lokale deelnemende Pokémon TCG-retailer vanaf 14 augustus 2021. Elke doos bevat vier Sword & Shield-Evolving Skies booster packs; een Evolution-pakket met 23 kaarten met sleutelkaarten uit huidige en eerdere sets, waaronder een van de vier alternatieve promotiekaarten; en een dekbouw tip sheet.

Bron Pokebeach.com

Recently, The Pokémon Company International announced the next expansion for the best-selling Pokémon Trading Card Game, Sword & Shield – Evolving Skies- will be available worldwide on August 27, 2021. Sword & Shield— Evolving Skies  features Eevee and all of its Evolutions in the same expansion, and each Evolution of Eevee will appear as a Pokémon V and Pokémon VMAX.

Some Eevee Evolutions will also have Battle Styles such as Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX, and Single Strike Umbreon VMAX. In addition, Dragon-type Pokémon, including Rayquaza VMAX and Duraludon VMAX, will make their first appearance in the Sword &Shield Series of the Pokémon TCG.

Dragon-type Pokémon have strong attacks, but require multiple types of energy, which will lead to even more engaging and strategic gameplay. Sword & Shield- Evolving Skies  will be available in booster packs, special collections, and two versions of the Elite Trainer Box, with one featuring Umbreon, Flareon, Jolteon, and Leafeon and the other featuring Sylveon, Vaporeon, Glaceon, and Espeon.

The full expansion includes the following cards: 15 Pokemon VMAX 18 Pokémon V and 33 full-art Pokémon V 24 Trainer cards and five full-art Supporter cards A new Special Energy Card Trainers interested in playing with the expansion before launch can do so with the Sword &Shield-Evolving Skies Build & Battle Box, available through their local participating Pokémon TCG retailer from August 14, 2021. Each box contains four Sword & Shield -Evolving Skies booster packs; an Evolution pack containing 23 key cards from current and previous sets, including one of four alternate promotional cards; and a deck building tip sheet.

Source Pokebeach.com

BoosterboxBooster

Monsterkorting
De waardering van Monsterkorting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 707 reviews.
nl_NLDutch