Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
300+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Pokemon Celebrations 25th Anniversary Set

Pokemon Celebrations 25th Anniversary Set

Celebrations-producten omvatten promokaarten die nieuwere Pokemon combineren met populaire spelmechanismen van de afgelopen 25 jaar, zoals Dark and Light Pokemon, Delta Species (δ) Pokemon en Pokemon Star. Enkele voorbeelden zijn Dark Sylveon V, Light Toxtricity, Greninja ☆, Mimikyu δ, Dragapult Prime en Zacian LV.X.

De hoofdset bevat meer dan 45 kaarten, waaronder vier Pokemon V en twee Pokemon VMAX. Het zal Legendary, Mythical en andere geliefde Pokemon bevatten. Dit omvat Mew, Ho-Oh, Zamazenta, Flying Pikachu en Surfing Pikachu. Professor Oak zal ook verschijnen.

Nog spannender is dat Celebrations een speciale subset van 25 kaarten bevat met “close remakes” van iconische kaarten uit het verleden. Dit omvat Base Set Charizard, Umbreon ☆, en Tapu Lele-GX. Basisset Pikachu wordt ook genoemd.

Zoals eerder gepost, bevat elk boosterpakket vier holokaarten. Elke kaart is voorzien van een 25-jarig jubileumstempel. Deze Celebrations booster packs zijn alleen te vinden in speciale Celebrations producten, die in oktober zullen beginnen uit te brengen.

De set zal gebaseerd zijn op de 25th Anniversary Collection van Japan en de bijbehorende producten.

Kaartafbeeldingen

Update #1: Officiële productafbeeldingen uit Brazilië hebben Dragapult Prime, Mimikyu δ, Light Toxtricity, Hydreigon C en Zacian LV.X onthuld. Ze gebruiken dezelfde kaartsjablonen en kunststijl als hun tijdperken, alsof de kaarten toen werden gemaakt.

We kunnen ook het holofoil-papier zien dat de set op Zacian LV.X zal gebruiken. Pokemon zal waarschijnlijk alle kaarten op hetzelfde holofoil-papier afdrukken.

Deze kaarten zullen waarschijnlijk niet legaal zijn voor toernooien. Ten eerste hebben ze geen legaliteitsmarkeringen. Onder de auteursrechten is er ook een soort notitie die moeilijk te lezen is – het zou zoiets kunnen zeggen als “Niet legaal voor toernooispel.” Zacian LV.X heeft ook een Poke-Body, die onverenigbaar zou zijn met de kaarten van vandaag.

    

Update #2: Bedankt aan Zeeman en Leo voor de vertalingen!

Dragapult – Paranormaal begaafd – HP150
Stage 2 – Evolueert vanuit Drakloak

Supersonic Return: 60 schade. Je kunt deze Pokemon verwisselen met 1 van je Benched Pokemon.

[P] [P] [C] Sneaky Dive: 150 schade. Gooi 1 willekeurige kaart uit de hand van je tegenstander.

Zwakte: Duisternis (x2)
Weerstand: Vechten (-30)
Terugtrekken: 0

(Pokemon Prime komen uit het HeartGold & SoulSilver-tijdperk. Qua gameplay verschilden ze niet van andere Pokemon van die tijd. Het is puur esthetisch – ze hadden spikes rond hun kaartafbeelding en alle Pokemon Prime had “close-up” kunstwerken van het gezicht van de Pokemon.)


Mimikyu δ – Water –
HP70 Basic Pokemon (Delta Soorten)

[W] Stelen: Trek 2 kaarten.

[W] [C] Wet Claw: 40 schade. Geef 1 energie die aan de Actieve Pokemon van je tegenstander is bevestigd terug aan hun hand.

Zwakte: Bliksem (x2)

Weerstand: geen Terugtocht: 1

(Delta Species Pokemon zijn van laat in Generatie III. Ze kenmerkten elke Pokemon als een ongebruikelijk type vanwege een mutatie. Er waren ook kaarten die hen ondersteunden, zoals met de huidige Single Strike en Rapid Strike Pokemon.)


Lichte toxtriciteit – Lightning – HP120
Stage 1 (Light Pokemon) – Evolueert van Toxel

[C] Slow Ballad: Genees 30 schade van beide Actieve Pokemon.

[L] [L] [C] Smashing Spanking: 160 schade. Tijdens je volgende beurt kan deze Pokemon Smashing Spanking niet gebruiken.

Zwakte: Vechten (x2)

Weerstand: geen Terugtrekken: 2

(Light Pokemon waren van de Neo Destiny. Ze zijn duidelijk het omgekeerde van Dark Pokemon. Hun kaartsjablonen zijn een beetje anders. In termen van gameplay stonden ze bekend om genezing en grotere HP.)


Hydreigon C – Duisternis – HP110
Basic Pokemon (Pokemon SP)

[C] [C] Beet: 30 schade.

[D] [D] [C] Bezeten Mes: 100 schade. Deze aanval doet 20 schade aan 2 van de Benched Pokemon van je tegenstander. (Pas zwakte en weerstand niet toe voor benched Pokemon.)

Zwakte: Gras (x2)

Weerstand: geen Retraite: 2

(Pokemon SP waren een andere “labelmonteur” zoals Delta Species Pokemon, Rapid Strike Pokemon, Plasma Pokemon, enz. Ze waren allemaal van iemand. In dit geval staat de “C” voor Champion, daarom staat Champion Iris afgebeeld op deze kaart. Natuurlijk bestonden Iris en Hydriegon toen niet, maar deze kaarten doen alsof ze toen gemaakt zijn!)


Zacian LV.X – Metaal – HP160
Level-Up – Op Zacian

Poke-Body: Blade
Armor Schade van de aanvallen van deze Pokemon wordt niet beïnvloed door effecten op de Actieve Pokemon van je tegenstander.

[M] [M] Brave Blade: 240 schade. Tijdens je volgende beurt kan deze Pokemon niet aanvallen.

Leg deze kaart op je Active Zacian. Zacian LV.X kan elke aanval, Poke-Power of Poke-Body van het vorige level gebruiken.

Zwakte: Vuur (x2)
Weerstand: Gras (-30)
Terugtrekken: 2

(Pokemon LV.X zijn van Generatie IV. Je speelt ze bovenop een bestaande Pokemon om ze te upgraden met extra aanvallen, evenals Poke-Powers en Poke-Bodies, die de voorloper waren van Abilities.)

Pokémon TCG: Celebrations CollectieDragapult Prime

Product Contenten: Een folie promo kaart en een folie oversized kaart met Dragapult Prime, twee Celebrations vierkaart boosterpacks, een extra Pokemon TCG booster pack, een vierzak binder omhold uwkaarten, en een verjaardagthemamunt

Releasedatum: 8 oktober 2021

Prijs: $14.99 USD

 

Pokémon TCG: Celebrations CollectionsLance’s Charizard V en Dark Sylveon V

Productinhoud: Een folie promokaart en een foil oversized kaart met Lance’s Charizard V of Dark Sylveon V, vier Celebrations fourcard booster packs en tweeextra Pokémon TCG booster packs.

Releasedatum: 8 oktober 2021

Price: $19.99 USD

Pokémon TCG: Celebrations Deluxe Pin Collectie

Productinhoud: Een folie promokaart met Zacian LV. X, een emaille pin met Flying and Surfing Pikachu, vier Celebrations fourcard booster packs en twee extraPokémon TCG booster packs.

Releasee Datum: 8 oktober 2021

Price: $19.99 USD

 

Pokémon TCG: Celebrations Elite Trainer Box

Productinhoud: 10 Celebrations fourcard boosterpacks, vijf extra Pokémon TCG booster packs, een speciale foil card met Greninja ,65 anniversarythemacard sleeves, 45 Energy cards, een player’s guide to the Celebrations expansion, een Pokémon TCG rulebook, zes damagecounter dice, one competitionlegalcoinflip die en tweeacrylic condition markers.

Releasedatum: 8 oktober 2021

Price: $49.99 USD

Pokémon TCG: Vieringen Mini Tins

Productinhoud: Twee Celebrations vierkaartboosterpakketten, een extra Pokémon TCG booster-pack, een jubileumthemamunt en een Pokémon-kunstkaart met de kunst uit het Mini-blik (verzamel en combineer alle acht versies)

Releasedatum: 8 oktober 2021

Price: $8.99 USD

      

Pokémon TCG: Celebrations Special CollectionPikachu VUNIE

Productinhoud: Vier folie promokaarten die deel uitmaken van een enkele Pikachu VUNION, een oversized kaart met Pikachu VUNION, een Supporter-kaart met Professor Burnet, vier Celebrations vierkaartboosters en twee extraItional Pokémon TCG-boosters.

Releasedatum: 8 oktober 2021

Price: $29.99 USD

Pokémon TCG: Celebrations Premium Figure CollectiePikachu VMAX

Productinhoud: Een geëtste folie promokaart met Pikachu VMAX, een folie promokaart met Pikachu V, een supergrote figuur van Gigantamax Pikachu, acht Celebrations vierkaart booster packs en drie extra Pokémon TCG booster packs.

Release Date: Oct. 22, 2021

Prijs: $ 49.99 USD

Pokémon TCG: Celebrations UltraPremiumCollectie

Productinhoud: Twee herdenkingskaarten met Base Set Pikachu en Base Set Charizard, een speciale gouden versie van Pikachu V, een speciale gouden versie van Poké Ball, een Charizard en Pikachu emaille pin, een jubileumthemametalen munt, 17 Celebrations vierkaartbooster packs, acht extra Pokémon TCG booster packs, en spelergids.

Release Date: Oct. 22, 2021

Price: $119.99 USD

Pokémon TCG: Celebrations Collector Borst

Productinhoud: Six Celebrations fourkaartboosterpakketten, twee extra Pokémon TCG-boosterpacks, drie foliepromokaarten met Mimikyu-δ (Delta Species), Light Toxtricity en Hydreigon C; vier kleurrijke st icker-vellen, een miniportfolio om kaarten op te slaan, een Pokémon-muntstuk en een Pokémon-kladblok.

Releasedatum: oktober 2021

Price: $24.99 USD

   

persbericht

The Pokémon Company International onthult het Pokémon Trading Card Game: Celebrations Collection ter herdenking van 25 jaar merk

Nieuwe uitbreiding om diverse product line-up te leveren met fan-favoriete Pokémon en remakes van klassieke Pokémon TCG-kaarten

Bellevue, Wash.—24 juni 2021 – Ter ere van pokémon’s 25e verjaardag kondigde The Pokémon Company International de langverwachte Pokémon Trading Card Game: Celebrations-collectie aan, die geliefde personages uit de Pokémon-franchise zal laten zien, evenals populaire kaartillustraties en gameplay-mechanica over de geschiedenis van de Pokémon TCG. Met negen verschillende producten heeft Celebrations voor elk wat wils wanneer de uitbreiding op 8 oktober 2021 van start gaat bij deelnemende retailers over de hele wereld.

“Het Pokémon Trading Card Game is altijd een iconische pijler van het Pokémon-merk geweest en het was een genot om te zien dat de gemeenschap blijft groeien terwijl ze een band opbouwen met familie en vrienden over een gemeenschappelijke liefde voor de Pokémon TCG”, aldus Barry Sams, vice-president van de Pokémon Trading Card Game bij The Pokémon Company International. “We kijken ernaar uit om deze mijlpaal te herdenken met een nieuwe collectie producten waar trainers van alle soorten en leeftijden van zullen genieten terwijl ze 25 jaar Pokémon vieren.”

Elk Celebrations-boosterpakket bevat vier uniek ontworpen kaarten – allemaal met foliebehandelingen en een 25-jarig jubileumlogo – met personages uit alle regio’s van het Pokémon-universum, van Pikachu tot Zamazenta plus bekende gezichten zoals Professor Oak. Daarnaast introduceert Celebrations een speciale subset van 25 kaarten die nauwe remakes zijn van iconische kaarten uit de geschiedenis van de Pokémon TCG, waaronder Base Set Charizard, Umbreon ☆, en Tapu Lele-GX.

De volledige Celebrations-line-up bevat het volgende, met veel van deze producten, waaronder promokaarten die recent ontdekte Pokémon combineren met populaire vormen uit eerdere Pokémon TCG-sets, zoals Light Pokémon, Delta Species (δ) Pokémon en Pokémon Star.

  • Pokémon TCG: Celebrations Collection— Dragapult Prime (beschikbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Collections- Lance’s Charizard V en Dark Sylveon V (beschikbaar op 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Deluxe Pin Collection (beschikbaar vanaf 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Elite Trainer Box (beschikbaar op 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Mini Tins (beschikbaar op 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Special Collection— Pikachu V-UNION (beschikbaar op 8 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Premium Figure Collection- Pikachu VMAX (beschikbaar op 22 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Ultra-Premium Collection (beschikbaar op 22 oktober 2021)
  • Pokémon TCG: Celebrations Collector Chest (beschikbaar in oktober 2021)

english

Celebrations products include promo cards that combine newer Pokemon with popular game mechanics from the past 25 years, such as Dark and Light Pokemon, Delta Species (δ) Pokemon, and Pokemon Star. Some examples include Dark Sylveon V, Light Toxtricity, Greninja , Mimikyu δ, Dragapult Prime, and Zacian LV.X. The main set contains over 45 cards, including four Pokemon V and two Pokemon VMAX. It will feature Legendary, Mythical and other beloved Pokemon. This includes Mew, Ho-Oh, Zamazenta, Flying Pikachu, and Surfing Pikachu. Professor Oak will also appear. Even more exciting, Celebrations features a special 25-card subset featuring “close remakes” of iconic cards from the past. This includes Base Set Charizard, Umbreon , and Tapu Lele-GX. Base set Pikachu is also mentioned. As previously posted, each booster pack contains four holo cards. Each card has a 25th anniversary stamp. These Celebrations booster packs can only be found in special Celebrations products, which will start releasing in October. The set will be based on Japan’s 25th Anniversary Collection and its products.

Pokémon TCG: Celebrations Collection—Dragapult Prime Product Contents: A foil promo card and a foil oversized card featuring Dragapult Prime, two Celebrations four-card booster packs, an extra Pokemon TCG booster pack, a four-bag binder to hold your cards, and a birthday-themed coin Release date: October 8, 2021

Pokémon TCG: Celebrations Collections-Lance’s Charizard V and Dark Sylveon V Product Contents: A foil promo card and a foil oversized card featuring Lance’s Charizard V or Dark Sylveon V, four Celebrations four–card booster packs, and two additional Pokémon TCG booster packs.

Pokémon TCG: Celebrations Deluxe Pin Collection Product Contents: A foil promo card featuring Zacian LV. X, an enamel pin featuring Flying and Surfing Pikachu, four Celebrations four–card booster packs, and two additional Pokemon TCG booster packs.

Pokémon TCG: Celebrations Elite Trainer Box Product Contents: 10 Celebrations four–card booster packs, five additional Pokémon TCG booster packs, a special foil card with Greninja ☆,65 anniversary–themed card sleeves, 45 Energy cards, a player’s guide to the Celebrations expansion, a Pokémon TCG rulebook, six damage– counter dice, one competition–legalcoin–flip die and two acrylic condition markers.

Pokémon TCG: Celebrations Mini Tins Product Contents: Two Celebrations four-card booster packs, an additional Pokémon TCG booster pack, an anniversary themed coin, and a Pokémon art card featuring the art from the Mini Can (collect and match all eight versions)

Pokémon TCG: Celebrations Special Collection—Pikachu V–UNION Product Contents: Four foil promo cards that are part of a single Pikachu V–UNION, one oversized card featuring Pikachu V–UNION, one Supporter card featuring Professor Burnet, four Celebrations four–card boosters, and two extraItional Pokémon TCG boosters. Release date: October 8, 2021

Pokémon TCG: Celebrations Premium Figure Collection-Pikachu VMAX Product Contents: An etched foil promo card featuring Pikachu VMAX, a foil promo card featuring Pikachu V, a giant figure of Gigantamax Pikachu, eight Celebrations four–card booster packs, and three additional Pokémon TCG booster packs.

Pokémon TCG: Celebrations Collector Chest Product Contents: Six Celebrations four card booster packs, two additional Pokémon TCG booster packs, three foil promo cards featuring Mimikyu-δ (Delta Species), Light Toxtricity, and Hydreigon C; four colorful sticker sheets, a mini-portfolio to store cards, a Pokémon coin and a Pokémon notepad.

The Pokémon Company International Unveils The Pokémon Trading Card Game: Celebrations Collection Commemorating 25 Years of Brand New expansion to deliver diverse product lineup with fan-favorite Pokémon and remakes of classic Pokémon TCG cards Bellevue, Wash.—June 24, 2021 – In celebration of Pokemon’s 25th anniversary, The Pokémon Company International announced the highly anticipated Pokémon Trading Card Game: Celebrations collection, which will feature beloved characters from the Pokémon franchise, as well as popular card illustrations and gameplay mechanics about the history of the Pokémon TCG. With nine different products, Celebrations has something for everyone when the expansion kicks off on October 8, 2021 at participating retailers around the world. “The Pokémon Trading Card Game has always been an iconic pillar of the Pokémon brand and it has been a joy to see the community continue to grow as they bond with family and friends over a common love for the Pokémon TCG,” he said. Barry Sams, vice president of the Pokémon Trading Card Game at The Pokémon Company International. “We look forward to commemorating this milestone with a new collection of products that trainers of all shapes and ages will enjoy as they celebrate 25 years of Pokémon.” Each Celebrations booster pack contains four uniquely designed cards – all with foil treatments and a 25th anniversary logo – featuring characters from all regions of the Pokémon universe, from Pikachu to Zamazenta, plus familiar faces such as Professor Oak. In addition, Celebrations is introducing a special subset of 25 cards that are close remakes of iconic cards from Pokémon TCG history, including Base Set Charizard, Umbreon ☆, and Tapu Lele-GX. The full Celebrations lineup includes the following, with many of these products including promo cards that combine recently discovered Pokémon with popular forms from previous Pokémon TCG sets, such as Light Pokémon, Delta Species (δ) Pokémon, and Pokémon Star.

Pokémon TCG: Celebrations Collection— Dragapult Prime (Available October 8, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Collections- Lance’s Charizard V and Dark Sylveon V (Available October 8, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Deluxe Pin Collection (Available October 8, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Elite Trainer Box (Available October 8, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Mini Tins (Available October 8, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Special Collection—Pikachu V-UNION (Available October 8, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Premium Figure Collection- Pikachu VMAX (Available October 22, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Ultra-Premium Collection (Available October 22, 2021) Pokémon TCG: Celebrations Collector Chest (available October 2021)

Bron : pokebeach
Source : PokeBeach


Monsterkorting
De waardering van Monsterkorting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 706 reviews.
nl_NLDutch