Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
300+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

PRE-ORDER NEWSFEED WEEK 39

PRE-ORDER NEWSFEED WEEK 39

Beste Pokémon liefhebbers!

Monsterkorting gaat jullie voortaan elke week voorzien van een nieuwsbrief over alles wat betrekking heeft op Pokémon en dan voornamelijk de pre-orders die jullie alle bij ons uit hebben staan.
We laten elk artikel / serie voorbij komen in de nieuwsbrief waar wij iets van weten of soms helaas nog niets. Monsterkorting is wat dat betreft een openboek. Wij kennen geen geheimen in die zin dat we graag open kaart spelen!


In dit bericht beginnen we op volgorde van release datums
:

25th Deckbox & 25th PRO-BINDER
Van deze artikelen hebben wij tot op heden heel weinig gehoord, de release datum is al verstreken, echter zijn deze artikelen zeker niet vervallen! het heeft dus een enorme vertraging. Zodra wij meer weten horen jullie dat direct.

Dragonite V & V Union Box
Beide artikelen hebben wij volledig binnen voor elke pre-order die er is geplaatst! LET OP, heb je dit gekoppeld met een ander artikel die ook in pre-order staat. Dan wordt het als 1 geheel verstuurd!

Fall V Tin (Jolteon, Flareon, Vaporeon Tin)
De tins Komen! en ze komen goed, alle Pre-orders kunnen verwerkt worden. MAAR, Ze redden hen release overduidelijk niet, die was eigenlijk in september. Monsterkorting ontvangt het in een paar gedeeltes begin oktober, uiteraard sturen wij dan zo snel mogelijk de Tins uw kant op. LET OP, heb je dit gekoppeld met een ander artikel die ook in pre-order staat. Dan wordt het als 1 geheel verstuurd!

Evolving Skies Wave 2
Er word veel gezegd maar er is niets overduidelijk hard gemaakt. Wat wij bedoelen is dat er word gezegd dat begin oktober wave 2 zal arriveren. maar ondertussen zijn er nog geen dik gedrukte letters vanuit leveranciers. Heb je een mail gehad van Monsterkorting dat uw bestelling is afgerond? dat klopt! echter moeten we dan nog even wachten dat het daadwerkelijk is verstuurd! alle bestelnummers en namen staan netjes genoteerd. Dus geen zorgen, het komt goed! 🙂

Pokémon 25th Celebrations set
De set waar iedereen alles over wilt weten met uiteindelijk maar 1 vraag die er toe doet, “krijg ik alles binnen?” en dat is absoluut te begrijpen!
De eerste groothandel heeft zich gemeld bij Monsterkorting en daar zijn wij redelijk tevreden over. we hebben er echter 5. Als we een prognose erop los moeten gooien wat Monsterkorting kan verwachten kunnen wij het volgende vertellen

Release Datum 25th Celebrations
Kunnen we kort over zijn. Alle artikelen komen in verschillende waves aan in de maand oktober / November. Dit houd in dat de release datum nagenoeg onmogelijk is voor de meeste bestellingen aangezien er meerdere artikelen vaak zijn besteld. maar de belangrijkste vraag die wij alle moeten hebben is niet wanneer het komt maar hoeveel er komt zodat wij iedereen zo blij mogelijk kunnen maken! LET OP. 25th Celebrations kent maar 1 WAVE, er zullen dus geen meerdere na leveringen zijn

Premium Collection box
De aantallen die andere webshops naar buiten brengen kloppen, er komt extreem, maar dan ook echt extreem weinig van binnen. Zodra wij definitief alle groothandels hebben gesproken. Zullen wij naar alles waarschijnlijkheid een boel mensen voor deze box moeten teleurstellen. er zal letterlijk 1 hand of 2 handen vol zich gelukkig prijzen. Volgende week verwachten wij meer informatie, vanaf dat moment kunnen wij een balans opmaken en direct de bedragen retouren van deze box aan u.

Elite Trainer box
De Elite Trainer box ziet er voor nu redelijk uit maar het is echt afwachten wat andere leveranciers Monsterkorting zullen gaan leveren.. Als doel hebben wij alle losse elite trainer boxen zeker te leveren en de bestelde cases minimaal te voorzien van 1 elite trainer box. Maar nogmaals het is even afwachten

Collectors Chest en Charizard Lance V box / Espeon V box
Beide artikelen zullen erom gaan spannen, net zoals bij de elite trainer box. Het zit op het randje van 100%. Maar hier zijn wij net zo afhankelijk van de groothandels die nog bekend moeten maken wat zij gaan leveren aan Monsterkorting.

De overige 25th Celebrations artikelen
Deze zien er gunstig uit! wij denken iedereen hier wel van te kunnen voorzien die een pre-order hebben geplaatst!

Retouren door Allocaties 25th of andere pre-orders!
Zodra alle groothandels hebben gereageerd gaan wij direct aan de slag mocht het helaas voorkomen wij niet alles te kunnen leveren.

PRE ORDER FUSION STRIKE VANAF 1 OKTOBER OM 00:00
1 oktober is het zover dan gaan wij MAXIMAAL 15% van ons bestelde orders bij de leveranciers openzetten! waarom maar 15%? Omdat wij niet meer willen meemaken dat we in wave 1 niet iedereen kunnen leveren! Zekerheid hebben wij niet maar we proberen het wel zoveel mogelijk op deze manier in te dekken en iedereen in wave 1 te kunnen leveren, Het wilt dus niet zeggen dat alle artikelen voor de release 3/4 november binnen zijn maar wel gewoon in wave 1 zitten! Houd daar rekening mee. Oftewel 1 oktober kan je met een enorme zekerheid Fusion Strike bestellen voor wave 1 bij Monsterkorting!

Bedankt voor jullie tijd, we hopen dat jullie alle wat wijzer zijn geworden!
volgende week dus een nieuwe update

Melvin # Monsterkorting.nl


Monsterkorting
De waardering van Monsterkorting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 707 reviews.
nl_NLDutch