Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
300+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Nieuwsbrief week 40: Pre-Order 25th Celebrations, Stand van zaken.

Nieuwsbrief week 40: Pre-Order 25th Celebrations, Stand van zaken.

Pre-Order Nieuwsbrief week 40: Pokémon 25th Celebrations

Hier de enige echte nieuwsbrief met hoe het er voor staat bij Monsterkorting.nl omtrent de 25th Celebrations pre-orders.

Nadat wij helaas op een 11/12 tal mensen na hun geld moesten terug storten voor de Ultra Premium box waren de geluiden dat Monsterkorting niets of nauwelijks binnen krijgt. Monsterkorting krijgt van de 1400 bestelde boxen er maar 12. Dat is natuurlijk zuur voor ieder die hem heeft besteld maar wij balen natuurlijk net zo erg!

Laten we maar meteen duidelijk maken dat wij veel mensen wel gelukkig gaan maken met deze set.

Wij moeten nog wachten op 3 groothandels (van de 5)  die meer duidelijkheid moeten geven over aantallen die beschikbaar komen.

Er is een enorme vertraging vanuit de groothandels in de zin van dat Monsterkorting vandaag de dag 10/10/2021 nog geen voorraad heeft staan, maar aankomende week zeer zeker! Aankomende week krijgen wij dan ook meerdere producten binnen en zullen op de post gaan!

Over geheel oktober komen dus producten van 25th binnen. Dus heb je een bestelling met meerdere producten, dan is het dus onbekend wanneer jou bestelling volledig is. Je Elite Trainer box kan dus al binnen zijn maar je Figure box nog niet. Dit is simpelweg geduld hebben.

Wij gaan er wel vanuit dat eind oktober alles binnen is en wij alles op de post hebben kunnen doen!

Hieronder onze aantallen die wij binnen krijgen en bekend zijn:

25th Celebrations Elite Trainer box : 75% maar op naar de 100! van de bestellingen ontvangt deze zeker, maar zoals gezegd. We wachten nog op antwoord van meerdere groothandels over onze aantallen. Dus we stevenen af op 100%
25th Celebrations Elite Trainer box Cases ??% : Dit artikel als keuze kwam later op de webshop dan het bestellen van losse aantallen. Wij proberen iedereen minimaal 2 elite trainer boxen te leveren als blijkt dat een case niet zou lukken. Maar ook hiervoor geldt; Geduld, er moeten nog meerdere groothandels reageren.
25th Celebrations Mini tins 85%: maar we stevenen af op de volle 100% dus over dit artikel hoeft niemand zich zorgen te maken. In de loop van oktober zal dit artikel wel binnen komen, exacte datums zijn niet bekend
25th Celebrations Charizard Lance Box 50% & Collectors Chest 50%: Deze zijn na de Ultra Premium boxen hoogstwaarschijnlijk de gene met de minste aantallen die wij als Monsterkorting mogen ontvangen. We moeten nog wachten op 3 groothandels dus wij hopen vooral naar de 100% toe te trekken. Exacte datums van levering en aantallen is dus onbekend maar we hopen hier spoedig meer over te weten en in de volgende nieuwsbrief te communiceren. Als wij van alle groothandels de aantallen weten die binnen komen en wij komen er tekort. Wordt zsm iedereen zijn geld terug gestort.
25 celebrations V union Box 95%-100%: Deze gaan wij vrijwel zeker volledig kunnen leveren aan iedereen
25th Pin Collection box 95%-100%: deze gaan wij vrijwel zeker volledig kunnen leveren aan iedereen
25th Pikachu Figure box 95%-100%: deze gaan wij vrijwel zeker volledig kunnen leveren aan iedereen
25th Dragapult Prime box 95%-100%: Deze gaan wij vrijwel zeker volledig kunnen leveren aan iedereen.

Ontvangst/levering

Omdat alle artikelen over de gehele maand binnen komen, van meerdere groothandels, met alle andere aantallen is het dus niet bekend wanneer jou bestelling binnenkomt en wij deze aan u volledig kunnen verzenden.

Dit is op dit moment de stand van zaken zoals die is bij Monsterkorting.nl. Elk ander verhaal wat via socials of van “horen van” mogen de grond ingetrapt worden en verwezen worden naar deze nieuwsbrief. Wij proberen zoveel mensen als mogelijk gelukkig te maken. Wij hadden het natuurlijk ook anders gezien en iedereen willen voorzien van alles. Maar zoals ieder weet heeft Pokemon veel moeite het waar te maken naar iedere winkel of webshop.

Vraag aub niet of jou bestelling hierbij een zekerheid is, we praten over zo’n 500 tot 600 25th Celebrations gerelateerde bestellingen en dat is simpelweg niet voor ieder te controleren.

Geen nieuws van ons over uw bestelling is nog altijd goed nieuws!

Wilt u nou alsnog uw bestelling annuleren? Dat kan (niet slim als je ziet wat de prijzen nu doen en voor welk bedrag u het heeft kunnen bestellen op Monsterkorting.nl, maar ach), het kan zeker! Laat dan een mail achter dan zorgen wij dat u uw geld zo snel mogelijk ontvangt!Voor informatie over de Fall-Tin & Evolving skies verwijs ik u door naar nieuwsbrief week 39! Daar is op dit moment nog geen nieuwe informatie voor te vergeven.

Met vriendelijke groet,
Melvin
Monsterkorting.nl


Monsterkorting
De waardering van Monsterkorting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 740 reviews.
nl_NLDutch