Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
300+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

EINDE TIJDPERK PRE-ORDERS NADERT #MONSTERKORTING.NL

EINDE TIJDPERK PRE-ORDERS NADERT #MONSTERKORTING.NL

Beste alle.

Hierbij de laatste update over de pre-orders voor dusver.


Fusion Strike (gehele serie) : is vandaag 16/11/2021 volledig op de post gegaan, deze ontvangen jullie hopelijk zo snel mogelijk!

Evolving Skies Boosterboxen : Deze zijn vorige week vrijdag binnegekomen voor 60% en de rest ontvangen wij hopelijk deze week en anders begin volgende week. De vraag is of we alle bestellingen redden qua aantallen.
Zo niet, dan moeten wij vermoedelijk zo’n 15% teleurstellen. We kunnen altijd wachten totdat er meer komt. Maar zo lang geld van u vasthouden gaan we gewoonweg niet doen, het duurt al veel langer dan het had mogen duren. Daarvoor alvast onze excuses al zijn wij toch wel afhankelijk van andere partijen.

Evolving Skies Elite Trainer boxen: komen volledig binnen voor ieder, dat gebeurd deze week en begin volgende week. Dan meteen op de post uw kant op!

Fall Tins: Deze week bijna 60% op de post, volgende week de rest! We wachten namelijk nog op 1 levering, deze komt dus eind van de week of begin volgende week.

25th Anniversary Deckbox: Monsterkorting & jullie als klant wachten hier al veelste lang op! vanuit de partijen waar wij deze hebben besteld is er geen informatie of een datum die genoemd kan worden dat deze geleverd worden.
Daarom hebben wij besloten vanaf volgende week iedereen zijn geld terug te storten! Zoals gezegd, we kunnen niet nog langer jullie geld vasthouden. De feestdagen komen eraan en ieder kan wel wat leukers doen met zijn geld dan het vast hebben staan bij Monsterkorting! vanuit ons dus wederom onze excuses al kunnen wij er weer niet heel veel aan doen.

November Special Vmax box: nog geen informatie over beschikbaar, hopelijk spoedig duidelijkheid. Komt deze er niet begin december vanuit de groothandel dan betalen we ieder terug!

De afgelopen maanden hebben wij door enorme vertragingen, te weinig aantallen die geleverd werden en tientallen keren onze excuses hiervoor te hebben aangeboden besloten definitief te stoppen met PRE-ORDERS.
Bij elk artikel wat in de toekomst denkbaar is binnen Pokémon kunt u deze een week voor release wel bestellen! Dan bent u voor 200% zeker dat u uw artikel optijd ontvangt en/of daadwerkelijk ontvangt!

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, vragen
Mail ons! Whatsapp is al enige tijd onbereikbaar!

Met vriendelijke groet,

Team Monsterkorting!


Monsterkorting
De waardering van Monsterkorting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 706 reviews.
nl_NLDutch