Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
300+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Nieuwe Pokémon Producten

Nieuwe Pokémon Producten

Pokémon zal het jaar 2022 beginnen met heel veel nieuwe producten.

November was alweer de laatste Pokémon release in Nederland en Belgie, denkend aan Fusion Strike. Tuurlijk, de December Vmax boxen zouden in principe in december uitgebracht worden. Maar zoals bekend zijn de afgelopen weken, dus januari ieder blij gemaakt met deze pracht boxjes. Jolteon, Flareon en Vaporeon Vmax schitterde met 2 geweldige alt / V kaartjes op de voorkant (zie foto)

Iedereen is toe aan de nieuwe producten van Pokémon, Monsterkorting zet ze even allemaal op een rijtje. Want het zijn er heel veel tot aan April. We zullen de Release datums (soft) van deze Pokémon artikelen erbij plaatsen zodat u het allemaal goed in 1 overzicht kunt zien.

Glaceon V-Star & Leafeon V-Star Boxen
Release datum medio eind januari, begin februari

Leafeon V-Star & Glaceon V-Star Special collection box

V-star maakt voor de allereerste keer zijn intrede met deze 2 engelse boxen, De Leafeon en Glaceon Special Collection boxen.
Beide boxen bevatten een grote oversized Jumbo V-star kaart. Daarnaast zitten er 2 promo’s bij een normale V kaart en de V-star variant van de Pokémon Leafeon als Glaceon
De boxen bevatten 4 boosterpacks met elk 10 Pokémon kaarten en TCG code kaart. de box zelf heeft nog een v-star marker en een los TCG code kaarten voor de online game.

Brilliant Stars
Release datum medio eind februari, begin maart.

Je kunt er nauwelijks nog omheen maar er komt eind februari een prachtige set aan, Brilliant Stars. Brilliant stars heeft als vanouds bij iedere nieuwe set een boel nieuwe producten.

Boosterboxen, Elite Trainer boxen, 3-blister verpakkingen, Sleeved boosterpacks, Checklane Blisters & Premium checklane blisters.
Wij in Europa maken nu wel voor het eerst kennis met de Build and Battle boxen van Pokémon. Ze zouden in eerste instantie ook beschikbaar zijn bij de Fusion Strike serie maar dat was helaas niet het doorgegaan. Een Build and Battle Stadium box bevat 2 Build and Battle kits en 4 extra boosterpacks. in elke kitje zitten ook pre release kaartjes, Dit om Bibarel, Liepard, Lucarion en Moltres.

Brilliant Stars Build & Battle Stadium

Normaal gesproken was het een flinke zoektocht voor de verzamelaars deze kitjes te bemachten, dat is dus nu wel anders met de Build and Battle boxen

Pikachu V Box
Release datum medio maart, officieel 15 maart

Pikachu V Box

We hebben er even op moeten wachten maar de echte pikachu liefhebber heeft dan eindelijk zijn zin! Er komt een Pikachu V box aan.
Met een grote oversized Jumbo kaart en een kleine variant. Ook zit er een wat ouder kaartje bij, de Mimikyu uit de serie Darkness Ablaze.verder bevat de inhoud 4 boosterpacks en een TCG online code kaartje.

Een nieuwe variant op de Collectors Chest? De Collector’s Featuring Arceus

Want het lijkt erop dat we een opvolger krijgen voor de Collectors Chest. Normaal gesproken zou er net zoals bij de 25th Celebrations of Battle Styles serie een Chest verschijnen.
Nu met nagenoeg de zelfde inhoud komt er de Collectors Bundle, Dit artikel kent zijn release op 25 maart aanstaande en bevat de volgende items; 7 boosterpacks, 3 promo’s, een munt en de bekende notities blokjes en vellen vol stickers. Uiteraard mag de Online code kaartje niet ontbreken.

Morpeko V-Union Special Collection Box

Morpeko V-Union Special Collection Box

Op 8 april krijgt Morpeko zijn eigen Special Collection box, Bij een V-Union box word een kaart in 4 delen gesplitst. In dit geval zat dat uiteraard gaan om Morpeko. Deze vormen bij elkaar samen dus 1 kaart. Professor Brunet promo is ook weer terug te vinden in deze V-Union box. De box bevat ook nog 4 boosterpacks.

Lucario V-Star Premium Collection Box

Lucario V-Star Premium Collection box
Release begin april, officieel 8 april

Lucario krijgt zijn eigen V-star Promo in de Premium collection box. Tevens zit er nog een Full Art Lucario bij en een Jumbo oversized promo.
Maar liefst 6 boosterpacks bevat de box, een pin en een V-star marker. Zie de foto van deze pracht box!

Spring V-Heroes Tin Espeon, Umbreon en Sylveon
Release begin april, officieel 8 april

Spring V Heroes Tins


Pokémon maakt de eevolutions producten compleet. Nadat Jolteon Flareon en Vaporeon hun eigen tin hadden en Glaceon en Leafeon hun eigen V-star boxen zullen krijgen, komen er nu weer 3 nieuwe tins uit. in dit geval gaat het om de Espeon Umbreon en Sylveon tin. Deze Tins komen op 8 april uit en bevatten naast hen Promo / V kaartje ook nog 4 boosterpacks.
deze zijn beschikbaar en al te bestellen op de webshop, los maar ook als bundel.

Sinnoh Stars Mini Tins
Alweer de 7e editie van de mini tins. Deze reeks bevat maar liefst 5 tins, met elk 2 boosterpacks een munt en een kaart. De kaartjes zullen het uiterlijk van de tins zelf bevatten.
De Sinnoh starters maar ook Riolu en Munchlax hebben dus een plekje op de voorkant van de tins weten te bemachtigen.

Sinnoh Stars Mini Tins

Pokemon Stacking Tins
Iedere tin zal 3 boosterpack bevatten. De tins zijn vierkant en zijn beschikbaar in 3 varianten, Decidueye, Wishiwashi en Electivire. (zie foto)

Stacking Tins

Alle bovenstaande nieuwe pokemon artikelen zullen staan snel op onze webshop en zullen te pre-orderen zijn

Tot de volgende Pokémon Blog


Monsterkorting
De waardering van Monsterkorting.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 706 reviews.
nl_NLDutch