Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
500+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Pokemon Beurs in Houten – Pokemonkelworld 17-2 & 18-2

Pokemon Beurs in Houten – Pokemonkelworld 17-2 & 18-2

Met opwinding op het hoogtepunt van Pokémonliefhebbers, staat een bijzonder evenement voor de deur op zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024: de tweede editie van het PokeMonkelWorld event in de @EXPO hallen in Houten. Deze immense hal van 3200m2 belooft een waar paradijs te zijn voor fans van de populaire franchise, met een overvloed aan activiteiten en attracties.

Deelnemend aan dit spektakel zijn de winkels van Monkeloid en Pokemonworld, waar bezoekers zich kunnen vergapen aan een uitgebreid assortiment Pokémon-merchandise. Van zeldzame kaarten tot knuffels en alles daartussenin, hier vind je alles wat je hart begeert. Ook Pokémon Unite zal schitteren met een indrukwekkende stand, waar gamers zich kunnen onderdompelen in het spel en hun vaardigheden kunnen demonstreren.

Terugkijkend op het succes van de vorige editie, kunnen bezoekers hun eigen Pokémon-kaarten meebrengen naar het event. Speciale ruiltafels zullen beschikbaar zijn, waardoor fans de mogelijkheid krijgen om hun verzameling uit te breiden door te ruilen met andere liefhebbers. Voor diegenen die hun vaardigheden willen verbeteren in de trading card game, worden er speciale tafels opgesteld voor instructie en oefening.

Als klap op de vuurpijl zullen verschillende bekende Pokémon-streamers aanwezig zijn om het event nog memorabeler te maken. Bezoekers kunnen deelnemen aan pack battles of verzoeken indienen om hun pakjes live te laten openen door deze streamers, waardoor een interactieve en boeiende ervaring ontstaat.

Met een overvloed aan activiteiten en de belofte van nieuwe ontmoetingen en avonturen, belooft het PokeMonkelWorld event een onvergetelijk weekend te worden voor Pokémonfans van alle leeftijden.

Voor Ticket klik dan hier: PokeMonkelWorld – Zaterdag 17 en Zondag 18 februari 2024


De waardering van Monsterkorting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 754 reviews.