Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
500+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Pokemon kaarten Monsterkorting

Over Monsterkorting

Toen

Als ik denk aan vroeger dan denk ik aan de sigarenboer, doosjes met Pokémonpakjes. Trekkend en huilend aan je vaders arm of ik niet nog één zo’n pakje mocht omdat er geen glimmende kaart in de vorige zat.

Als ik aan vroeger denk, dan denk ik aan de feestdagen. Stiekem in de nacht naar de kerstboom sluipen en kerstcadeautjes één voor één zachtjes schudden. Om te horen of er wellicht LEGO in verstopt zat. En in de middag als familie en vrienden kwamen, allerlei spelletjes doen. Waarbij ik altijd juichte bij Monopoly als ik de Coolsingel had gescoord. Maar daarna vijf gooide, op de Kalverstraat kwam en even een hotelovernachting moest betalen.

Als ik aan vroeger denk, denk ik aan Mario op de Super Nintendo. Handje klap met een Charizard op de schoolpleinen. De wereld veroveren met Risk maar ook door een spion je Maarschalk verliezen bij Stratego.

 

Nu

Nu doe ik eigenlijk het liefst niets anders. De mooiste en beste Pokémonkaarten scoren en sparen. Met mijn zoon met Duplo/Lego spelen. Weleens een nachtje met vrienden doortrekken met een headset op, achter een gameconsole. En stiekem alle trucs hanteren om vals te spelen bij vrienden met 30 Seconds. Ach we kennen het allemaal wel.

 

Monsterkorting

Van je hobby of passie je werk maken, het is een cliché. Iedereen die iets voor zichzelf start roept het maar ik raad het iedereen aan! Monsterkorting zal een webshop zijn voor jong en oud!

Spelen, verzamelen, verassen en bewonderen. Daar gaan wij voor.

Eens een kind, altijd een kind! Veel kijk en shop plezier!

 

Melvin van Monsterkorting

De waardering van Monsterkorting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 742 reviews.