Snel en zorgvuldig verzonden
Boven de €175 besteld is gratis verzending
500+ 5 sterren reviews!
Betaal achteraf met Klarna!
Snel en zorgvuldig verzonden

Scarlet and Violet 6 Twilight Masquerade onthuld!

Scarlet and Violet 6 Twilight Masquerade onthuld!


Hallo jongens en meisjes! Heb je gehoord van de spannende nieuwe Pokémon-kaartenset genaamd “Twilight Masquerade”? Het is net onthuld en het is super cool! Het is eigenlijk onze zesde Scarlet & Violet-set!

In deze set zitten vooral Pokémon die je misschien al kent van The Teal Mask, zoals Ogerpon, Bloodmoon Ursaluna en Sinistcha. De naam van de set komt eigenlijk van de eerste twee Pokémon die we hebben genoemd.

We hebben vorige maand al een beetje over Twilight Masquerade verteld. Maar raad eens? Het komt echt in de winkels op 24 mei! En we hebben zelfs speciale pre-releases van 11 tot 19 mei.

Oh, en laten we het niet vergeten! Twilight Masquerade zal de allereerste keer zijn dat we Ogerpon zien! En ze zal al haar coole maskers dragen als Tera Pokémon ex!

Klik hier om alle producten te zien en te pre orderen!

En weet je wat nog meer? Er zullen ook nieuwe Pokémon zijn in de Engelse versie van de set, zoals Okidogi, Munkidori en Fezandipiti. Maar maak je geen zorgen als je denkt: “Waar zijn die Pokémon?” Ze komen ook in de Japanse set Night Wanderer, die in juni uitkomt.

Nu wil je vast weten wat er allemaal in Twilight Masquerade zit, toch? Nou, ik zal je vertellen! Het heeft 167 kaarten, zes ACE SPEC Trainer- en speciale energiekaarten, zeven Pokémon ex, zeven Tera Pokémon ex, 21 zeldzame illustratie Pokémon, 11 speciale illustratie Pokémon- en Supporterkaarten, zes super zeldzame goudgeëtste kaarten en meer dan 30 Trainerkaarten! Dat is echt een heleboel kaarten!

En de beschrijving van de set klinkt zo spannend! Het speelt zich af in een land genaamd Kitakami, waar mensen en Pokémon samenleven. Maar er is een mysterie rondom een gemaskerde Legendarische Pokémon genaamd Ogerpon! Ze komt voor in vier enge vormen van Tera Pokémon ex! Hoe cool is dat?

Deze set is gebaseerd op de sets van maart en april, genaamd Crimson Haze en Mask of Change. En je gelooft het misschien niet, maar de laatste set werd in Japan aangekondigd op dezelfde dag dat Twilight Masquerade werd onthuld! Dat gebeurt niet vaak!

En weet je wat nog meer? Alle 48 unieke kaarten van de Japanse Battle Academy komen ook in Twilight Masquerade! Dat betekent dat onze set niet te vol zal zitten met dezelfde Pokémon ex, zoals sommige vorige sets.

Klinkt dat niet als een avontuur? Ik kan niet wachten om mijn handen te krijgen op deze geweldige nieuwe kaarten! En hier is zelfs een coole achtergrond van het booster pack artwork van Twilight Masquerade!

Pokemon Twilight Masquerada Logo
Pokemon Twilight Masquerada Logo

De waardering van Monsterkorting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 718 reviews.