DragonBall Super Card Game is een leuk kaartspel dat gebaseerd is op de populaire DragonBall anime-serie. Het doel van het spel is om te vechten tegen andere spelers met je eigen deck van kaarten, en de tegenstander te verslaan door hun Life Points tot nul te brengen.

Je begint het spel met een deck van 50 kaarten, bestaande uit personages, aanvallen, en andere krachtige kaarten die je kunnen helpen om te winnen. Elke kaart heeft zijn eigen unieke kracht en eigenschappen, en je kunt je deck aanpassen en verbeteren door nieuwe kaarten te verzamelen uit booster packs of andere verzamelsets.

Het spel is leuk voor zowel beginners als gevorderde spelers, en er zijn tal van verschillende strategieën die je kunt gebruiken om te winnen. Het is ook belangrijk om je kaarten goed te beschermen met hoesjes en opbergdozen, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het spelen of opslaan.

Als je een fan bent van DragonBall Super of gewoon op zoek bent naar een spannend kaartspel om te spelen met vrienden en familie, dan is Dragon Ball Super Card Game zeker een aanrader!

Filter